Segersta Equestrian

Karin Persson – ny beridare och tränare på Segersta Equestrian

Det är med stor glädje vi välkomnar Karin Persson som beridare och tränare på Segersta Equestrian med start januari 2021! Karin har ett imponerande CV med över 20 års erfarenhet av att träna, tävla och utbilda häst och ryttare, i Sverige och internationellt. Under de senaste 8 åren har hon varit stationerad i USA (New York/Wellington) där hon drivit anläggningen Stonebridge Sport Horses och arbetat som tränare, parallellt med sin egen satsning.

Karin har ett samarbete med Louise Nathorst sedan tidiga 90-talet och har bl.a. tränat för Tinne, Ulf Möller, Oded Shimoni och Chris Theallet under sin USA-vistelse.

Såhär säger Karin själv om flytten:

– Jag är jätteglad för tiden i USA, jag har fått ett ovärderligt kontaktnät men framförallt självförtroendet att göra en egen satsning. På Segersta Equestrian får jag möjlighet att rida och träna dagligen på en inspirerande och professionell anläggning där jag tillsammans med Mads kan få ett nytt perspektiv och utveckla mig vidare, och det känns helt rätt! Jag ser verkligen fram emot en daglig dialog med en ryttare som befinner sig på en sådan hög nivå.

Med sig i flytten tar Karin hunden Gus, ett 1,5-årigt energiknippe (med kanske terriervärldens största öron) och 9-årige stjärnskottet Giuliano B, en holländsk valack efter Bon Bravour och Elcaro, och som till vardags kallas Liam.

– Liam är ganska liten, 165 cm, men besitter en enorm talang för det svåra och är superbegåvad när det kommer till piaff och passage. Som 5-åring kom han 2:a i Nationella mästerskapen men sen drog han på sig skador, så han har fått tid. Nu är han redo för större utmaningar och planen är att börja med Lövsta Future Challenge väl hemma i Sverige.

Karin, du kommer bli ett enormt tillskott till vårt team och vi är så glada att kunna välkomna dig till oss!

Meriter, USA, 2012-2020

 • Flertalet segrar och placeringar i Lilla rundan internationellt i Wellington FL, Devon VA, Saugerties NY.
 • Tvåa i femårsfinalen Nationella Mästerskapen med Guiliano B.
 • Vinare av Devons 5-års championat med Giuliano B på 82%.
 • 2016 utnämndes Guiliano B till Horse of the Year.
 • Välrenommerad tränare med elever (junior, ponny) kvalificerade till finalen i North American Youth Championships, internationella tävlingar i Saugerties NY, Wellington FL och Devon PA.
 • Tidigare hästen Cortison gick som läromästare till den kanadensiska YR Hannah Beulieu med placering topp 10 i North American Championships.
 • Erfaren tränare med elever i Wellington FL, NY, Maine, Vermont och Montreal.

Svenska meriter t.o.m. 2012

 • Framgångsrikt tävlat i Intermediaire IB. Segrar i Lilla rundan med över 71%.
 • Brons i lag-SM dressyr 2009 och 2012.
 • Flertalet hästar kvalificerade till finalen i Breeders Trophy och Folksam Scandinavian Open.
 • Erfaren hingstvisare.
 • Licensierad C-tränare i dressyr med elever i träning och tävling upp till Intermediaire IB, ponnylandslaget och unga ryttare i dressyr och fälttävlan.
 • En av 10 talanger i Svenska Ridsportsförbundets TROJKA-projekt, där man sammanförde svenska dressyruppfödare och dressyrtalanger med målet framtida Grand Prix-ekipage.
 • Samarbete med Louise Nathorst sedan tidiga 90-talet.

Nu öppnar anmälan till årets sista kurs med Mads, 5-6 december!

Nu öppnar vi Segersta Hästrehab!

Efter ett drygt halvår av planering är vi både stolta och glada att kunna meddela att vi nu slår upp dörrarna till Segersta Hästrehab – ett rehabiliteringscenter för hästar med träning och utbildning för ryttare.

Vår vision är enkel; vi vill att hästen ska komma tillbaka i arbete med bästa möjliga förutsättningar, och att häst och ryttare ska lämna oss med de verktyg som krävs för att kunna träna långsiktigt och hållbart. Allt för att undvika återkommande skador och kunna nå sina mål. I slutet av rehabiliteringsfasen, efter att hästen är igångsatt, ingår därför träning med Mads där han tillsammans med ryttaren tittar på styrkor, svagheter och hur häst och ryttare ska kunna utvecklas tillsammans.

På Segersta Hästrehab har vi tagit fasta på tre komponenter som vi anser vara extra viktiga vid en framgångsrik rehabilitering. Det första är att det finns en tydlig och individuell rehabiliteringsplan som innefattar vilken/vilka insatser som ska göras, och att det finns en inplanerad uppföljning av både häst och ryttare efter att rehabiliteringen avslutats. För detta krävs ett mycket nära och under rehabiliteringen löpande samarbete med behandlande veterinär, då hon/han också är ansvarig för rehabiliteringsplanen och uppföljningen av hästens resultat.

Den andra delen är teamet kring hästen och kommunikationen mellan teamet och hästägaren/ryttaren. Utöver samarbetet med våra veterinärer har vi samlat några av branschens mest engagerade och kompetenta medarbetare under ett och samma tak som arbetar tillsammans utifrån hästens individuella plan. Alla rehabiliteringar ser olika ut, men gemensamt för vårt arbete är arbetet med mental och fysisk avspänning. På Segersta Hästrehab finns alla faciliteter och den kompetens som krävs för en fullgod rehabiliteringsträning, inklusive hovslagare med gånganalysverktyget Werkman Black och equiterapeut. Rehabiliteringen följs upp och dokumenteras noggrant och vi arbetar aktivt med eventuella bakomliggande orsaker. Veckovis rapporterar vi till hästägaren/ryttaren hur hästen mår, utvecklas och rehabprocessen fortlöper.

Den tredje och sista delen är ryttarens utbildning. På Segersta Hästrehab ser vi på rehabilitering med ett helhetsperspektiv där alla delar är lika viktiga för hästens välmående och för att den ska komma tillbaka till arbetet med bästa möjliga förutsättningar och vara långsiktigt hållbar. I slutet av rehabiliteringen, efter hästens igångsättning, tränar Mads häst och ryttare, och ryttaren får tips och råd kring sin egen ridning och hästens träning utifrån ekipagets mål och individuella fysiska och mentala förutsättningar.

Vi erbjuder tre olika paketeringar vid en rehabilitering, Lilla paketet, Mellan, och Full service. Träning och utbildning med Mads ingår i alla rehabiliteringar.

Läs mer om oss och den verksamhet vi bedriver under fliken “Segersta Horse Rehab”. Där kan du även ladda ner vår presentation inklusive priser och övriga tjänster. Varmt välkommen att kontakta oss på rehab@segersta.se om du har några frågor eller funderingar.

Välkomna på kurs hos oss i sommar

Nu har vi äntligen fått klart med alla datum för kurser. Kontakta oss om datumen inte passar så hittar vi säkert något. I år kommer några av kurserna utföras i samarbete med Louise E Chatelli, läs mer om henne på www.louiseechatteli.com. Vi i stallet är nyfikna på att lära oss mer om Louise arbetssätt vi hoppas ni är det med.

Alla kurser är inkl box, boende, clinics och fika.

12-14 Juni

Bagarberta kurs med fokus på att gemensamt arbeta oss framåt i extremt gott sällskap, inkl mat och dryck. Bokas endast genom Anki 070-5599949 

22-24 Juni

För dig som vill utvecklas med din häst eller ponny. Dressyr träning med Mads samt att vi arbetar ihop med Louise E Chatteli vars filosofi är “The art of communication” att jobba mot det perfekta samspelet mellan häst & ryttare samt förstå varandras signaler. 7500 kr 

25-28 Juni

3 dagars kurs med träning för Mads, för dig som vill göra en långsiktig planering med tydliga mål för er träning.  3 träningspass, clinic samt enskild träningsplan för er som önskar det. 5850 kr

29 Juni-2 Juli

3 dagars kurs med träning för Mads som den ovan. Denna kurs kan man även anmäla sig till utan box och boende. Går att kombinera med dem som vill ha full veckas träning. 5850 kr 

7-9 Augusti

Årets eldsjäl Louise introducerar oss dressyrnerdar till frihetsdressyr, markarbete i form av trygghetsträning i 3 dagar, även 3 dressyrträningar med Mads, gemensam clinic med dem båda. Som vi ser fram emot detta alla här i stallet. 7800 kr 

Hello 2020!

Nytt år och vi har precis påbörjat vårt andra decennium med verksamheten på Segersta. Vi ser fram emot ännu ett år av utbildning av hästar och elever, träningar och tävlingar tillsammans med hästägare och samarbetspartners och såklart också att hitta nya ägare åt alla fina saluhästar i stallet.

I nuläget har vi hästar från nyblivna treåringar till svårklasshästar och vi kommer fortsätta ta emot hästar för utbildning och förmedling under året. Allt skräddarsys givetvis efter önskemål och förutsättningar!

Vi kommer också ha flertalet kurser och clinics under våren. På februarilovet kör vi andra delen av Teen Camp, där du som ungdomsryttare kan komma och intensivträna med din ponny eller häst under tre dagar. Vi kommer också ha tävlingskurser med fokus på tävlingsplanering och programträning och även vanliga helgkurser, både för nya och gamla elever. Scrolla ner för mer info om kurserna eller gå in och följ oss på vår fb-sida eller Instagram. Där uppdateras allt som händer löpande!

Ytterligare en del i vår verksamhet är att vi fortsatt erbjuder praktikplats åt elever på högstadiet, gymnasiet eller som går någon form av yrkesutbildning. Vi vill gärna vara med att visa hur en verksamhet inom hästbranschen kan gå till och dessutom få vara med att utbilda blivande yrkesmänniskor.

Med detta vill vi önska er en fin start på det nya året! Tveka inte att kontakta oss vid intresse för någon av våra tjänster. Alla kontaktuppgifter finns under Contact eller Team i menyn.

 

 

 

 

 

 

Kurser i vinter!

NEWS

Flera hästar från oss har blivit sålda och hittat nya fina hem. De senaste veckorna har Tom Ford, Sativa, Hamlet M och Corneliani lämnat oss för deras nya ägare och vi önskar er stort lycka till i framtiden med era fina hästar.

Alla hästar kommer att delta i vadhållning och kasinouvenemang som hålls av GamblingORB och stora sponsorer i branschen.
Tom Ford
Sativa
Hamlet M
Corneliani

Teen Camp

Men självklart är det ok för alla upp till och med U25. Kontakta Åsa via mail eller ring för mer info asa@segersta.se 073-5141174 eller Mads 070-2389436

Kursdags på Segersta

Äntligen kör vi igång med kurser igen. Först ut är en kurs som riktar sig till dig som vill ha ett tydligt mål med din träning och tävling samt stärka din och din hästs fysik. 
=3 träningspass med mads
=1 styrkepass med pt och genomgång av övningar att ta med hem 
=Genomgång av långsiktig plan, var vill jag vara om ett år och hur tar jag mig dit med delmål.
=en clinic 

Kurs inkl box, boende, all träning och fys 5950 kr inkl moms. 
Endast 8 platser

Första kurs är 20-22 sept. Därefter slutet av januari, april, slutet av juni/början juli.
50% betalas vid anmälning

Vi kommer ha tre individuella träningspass med Mads där ni första omgången stämmer av var vi är nu och vad närmsta målet är. Under helgen har vi ett träningspass med Kim från Studio 40 med fokus på ryttarens fysik där ni även får genomgång av vad ni kan arbeta med själva. Under helgen är planen att man även gör genomgång av tävlingsplan kommande säsong och delmål hur man ska ta sig dit. Om man inte planerar tävla så en tävlingsplan med vad man vill uppnå. Längd 4 ggr över 1 år, självklart väljer man själv hur många man deltar i. Man måste inte delta i alla moment på alla kurser om man inte önskar. Varje kurstillfälle är unikt med olika sammansättning. Målet är att vi har på ett ungefär samma elever varje kurs och att man kan stötta och sporra varandra. 

Bokning eller frågor till Maria@segersta.se 

Â?コバウチャー クレジットカード

100%入金, ライブ&モバイル, 日本からの選手向け クレジット決済 • オンラインカジノ人気スロットランキング • 通貨振替を自動で行なってくれる • 評価4:エンパイアカジノ • 仮想通貨(ビットコイン) • 無制限のキャッシュバック • 知っておきたいボーナスの知識 • スロット (SLOT) • ライブゲーム (LIVE GAME) • カジノシークレット • 「ecoCard(エコカード)」って何? • ゲーム攻略法について(Game strategy) • 出金 • 入金方法 • 勝つための攻略法 • 利用規約 • パートナーたちの声 • VenusPoint • 定期トーナメント • 麻雀レート一覧 • 入出金方法 このボーナスは 100% 、最大 ¥ 20,000まで オンラインカジノのベラジョンカジノ(Vera&John)から一度に、または累計2000ドル(約20万円)以上の高額出金をしない場合は、本人確認書類の提出は不要です。 ●入出金限度額が増える。 ●クレジットカードやデビットカードなどの登録カード枚数が増やせる。 <注意!!> ※2019年07月現在、日本に居住の日本人は新規エコカード(ecoCard)の発行、クレジットカードでの入金はできません。 もちろん、海外に居住されている日本人の方は今まで通り新規発行、クレジットカードでの入金はできますのでこのまま、書かせていただきます。 ●ランクによって手数料や待遇も良くなる。 (参考URL: https://www エコバウチャー クレジットカード.ecopayz エコバウチャー クレジットカード.com/ja/fees-limits/ecoaccount) ※さらに上のランク (ゴールド、プラチナ、VIP) へのアップグレードを希望の方は、エコペイズのカスタマーサポートへ確認しましょう。 日本語カスタマーサポートのメールアドレス:customersupport@ecopayz エコバウチャー クレジットカード.com この記事でご紹介する画面のすべてパソコンのものですが、スマートフォンでも同じ項目で進められますのでご安心ください。 ↓オンラインカジノの入出金に最適なネット決済サービス↓ エコペイズでアカウントを登録する ecoPayz(エコペイズ)の口座開設方法と手順、注意点 • 仮想通貨(ビットコイン) • オンラインカジノの入出金方法 • ソフトウェア会社 • アカウント登録 エコペイズはいくつかの国で利用可能なオンラインカジノの広い範囲で受け入れられ、支払い方法はエコアカウントの資金源の膨大な量を受け入れます ecoPayz(エコペイズ)の出金 コメントは受け付けていません。 ベラジョンカジノのゲーム ボーナス合計: 最大$1,000 ( 入金ボーナス、 無料プレーボーナス、 入金不要ボーナス) • オンラインカジノ比較ランキング • 資金の一括管理が可能 • ポーカーストラテジー • 入金不要ボーナス • 6号機 • 対応しているオンラインカジノが多い • iWallet • パスワードを忘れた方 • シークレットの登録方法 • カジノシークレット • ATMから直接入出金を行なえない デメリットは少なく、他の電子決済と比較しても使いやすいサービスです。 オンラインカジノでecoPayzを使ってみよう! オンラインカジノに入金・出金するためには、まずecoPayzに登録し口座を開設する必要があります。その後、アカウント口座からカジノサイトへ入金する必要があります。 エコペイズの登録方法からオンラインカジノへ入金、オンラインカジノからの出金方法を手順を追って説明していきます。 ecoPayzの登録方法 エコペイズに登録し、ecoAccount(エコアカウント)とよばれる口座の開設が必要です。エコペイズの登録自体は無料です。 1.エコペイズの公式サイトから「無料アカウントを開設」をクリック 2.ユーザー名、メールアドレス、パスワードを入力 3.居住国、使用言語、使用通貨を選択 ※使用通貨にはドルを選択することをおすすめします。日本円を利用できるオンラインカジノもありますが、ほとんどのオンカジでドルであれば利用できるためです。 4.名前、住所、電話番号を入力 5.メールアドレスを認証 6.セキュリティの質問を設定 7.身分証明書を提出する ※登録のみでは身分証明書の提出は必要ありません。 ただし、オンラインカジノの入金・出金にはシルバーレベルとよばれる口座レベルにアップグレードしておく必要があります。アップグレードに手数料はかかりませんが、運転免許やパスポートなどの本人確認書類の提出が必要です。 エコペイズに入金する方法 銀行振り込み(Wire Pay)と仮想通貨( ビットコインなど)が利用できます。クレジットカードを使ってエコペイズに入金することは現在できません。 1.エコペイズにログインする 2.「資金入金」をクリック 3.「ローカル入金画面」を選択 4.希望の入金方法を選択 ※「Wire Pay(銀行振り込み)」または「Alternative Payment(仮想通貨入金)」 ※仮想通貨を選択した場合には、自身の仮想通貨口座での出金手続きも必要です。発行されたアドレスをコピペしてください 5.希望の金額を入力 6.「続行」をクリック ※口座情報が表示されるので必ず確認しましょう 7.登録した自身のメールアドレスに「入金が完了しました」のメールが届く 8.エコペイズ口座に入金が完了! オンラインカジノに入金する方法 1.プレイするカジノサイトにログインする 2.入金方法からecoPayzを選択 3.希望入金額を入力 4.ecoPayzにログインする 5.送金先の情報を確認し「送金」する 4.入金完了! オンラインカジノからエコペイズに出金する方法 オンラインカジノから出金する方法は以下の通りです。 1.オンラインカジノのサイトから「出金画面」に進む 2.出金方法で「エコペイズ」を選択 3.出金する金額を入力 4.「送信」をクリック※出金手数料はカジノサイトにより異なります。 5.エコペイズに出金完了! エコペイズから現金にする方法 エコペイズから自身の手元に現金として受取るには「高速ローカル出金」と「国際送金」の2通りがあります。 • 無制限のキャッシュバック • エンパイア777 • 知っておきたいボーナスの知識 • ポーカー • スポーツベット(ブックメーカー) • ホーム • 符計算を簡単に理解する • 高速ローカル出金:着金までに通常0-3営業日。手数料は出金の1%または最低15ユーロ。 • ギャンブル • 出入金手段について • バカラ (BACCARAT) • エコペイズ(ecoPayz)の特徴! • • バカラ (BACCARAT) • © 2016 LuckyNiki オンラインカジノでプレイするなら、入金や出金で手間がかかるのは避けたいもの。 2021年現在、エコペイズは数あるオンカジ入金・出金方法でもダントツ人気な送金サービス 読み込み中 これ以上は記事がありません 読み込むページはありません オンラインカジノの遊び方から実践記まで幅広く紹介! • プログレッシブベッティング • ポーカー • 4大人気ゲーム ただ、VISAカードを利用するには、エコペイズ (ecoPayz) アカウントを「非ギャンブルアカウント」に変更する必要があり、一度変更すると二度とオンラインカジノで利用できなくなります。 オンラインカジノの決済方法 • ルーレット (ROULETTE) • Dora麻雀採用ルール • ecopayz • エコペイズ(ecoPayz)の入金方法 • 10秒でわかるDORA麻雀の魅力と特徴 • ベラジョンカジノ • モバイルカジノボーナス • ライブゲーム (LIVE GAME) • 銀行送金 • 評価5:カジノシークレット • iWallet(アイウォレット) • 銀行振込 • バカラ • 銀行送金 • キャンペーン情報 • エコペイズ(ecoPayz)の出金方法 • ブラックジャック • HOME • エコペイズ(ecoPayz)を使ってオンラインカジノで遊ぼう! • ライブカジノ まずは登録したメールアドレスとパスワードで、アカウントにログインをしましょう。 画面左から『資金を引き出す』を選択。 【高速ローカル出金】【国際銀行出金】から希望の出金タイプを選んだら、『銀行口座を追加』をクリック。 ※高速ローカル出金は銀行口座に反映されるまで1~3日かかります ※高速ローカル出金は最低15ユーロの手数料、1500ユーロ以上を出金する場合は1%の手数料がかかります ※国際銀行出金は銀行口座に反映されるまで最大で10日かかります ※国際銀行出金は最低10ユーロが手数料としてかかります 初回口座登録時には『サービス利用規約』への同意が必要となります。 規約を読んだら同意にチェックを入れ、『続行』を押してください。 STEP2 銀行口座情報の登録 • 5号機 • ラスベガス • チェリーの登録方法 • ルーレットの攻略法 • ビデオスロット • 初心者の方へ • フリープレイボーナス • 日本語に対応している このようにecoPayzはメリットが豊富な決済サービスです。 デメリット • VenusPoint(ヴィーナスポイント) • 責任を持ったゲーミング • カジノボーナスパッケージ • エコペイズ(ecoPayz)の信頼性 • クレジットカード • カジノボーナスパッケージ • エコペイズ(ecoPayz)とは? 21 エコバウチャー クレジットカード.comカジノのおすすめボーナスをご紹介します。 エコバウチャー クレジットカード. エコバウチャー クレジットカード. エコバウチャー クレジットカード こちらで確認してください: エコペイズ 入金方法 銀行. またシルバーアカウントにアップグレードすると、以下の機能が使えるようになります。 ecoPayzとは エコペイズは、 オンライン上で支払いやお金の受け取りができる電子決済サービスです。現在159カ国で利用可能、50種類の通貨に対応しています。また、PSI-Pay Ltd,.というイギリスの企業が運営および管理をしています。 エコペイズの特徴は複数のオンラインカジノで利用するお金を一元管理できることにあります。入金をすれば、日本円をわざわざドルに両替することなく、海外にあるオンラインカジノに簡単に入金・出金ができる便利さから多くのプレイヤーに選ばれています。 信頼性と安全性 ecoPayzはイギリスの金融行動監視機構(FCA)と呼ばれる機関の認可および規制を受けています。 英国内の金融サービスに対して、安全性を保つために活動している機構のため、不正などが行われないよう徹底的な監視が行なわれているため信頼性も高く安全と言えます。 また、エコペイズでは全ての取引はSSLプロトコル、TLSプロトコルによって自動的暗号化されています。さらに、詐欺防止テクノロジーを使用し、資金と個人情報の安全と安心を保証しています。 手数料 ecoPayzは、登録を行なうにあたっての手数料は完全無料です。 ちなみに、口座レベルが5段階に設定されていて、レベルによって入金や出金の手数料が変動することもある点に関しては注意が必要です。 入金を行なう際に発生する手数料は、全てのレベルが共通で入金額の0%~7%の手数料が発生します。ただし、仮想通貨を利用して入金を行うことで無料で手続きが可能です。 口座レベルが適用されるのは出金時に関係しており、レベルが低い場合は多くの手数料がかかります。頻繁に出金を行なう場合は積極的に口座のランクアップを行なうと手数料を安く抑えられます。 ecoPayzを使うメリットとデメリット ecoPayzを利用するにあたってどのようなメリットやデメリットもご紹介します。 メリット • 麻雀トーナメントを開催しよう! • 新規口座開設 • ゲームの公平性 • 6号機 • 無制限のキャッシュバック • オンライン決済 • 出金 • VenusPoint • フリースピンボーナス • • 責任を持ったゲーミング • バスタビットの攻略法 • オンラインカジノ攻略法 • VenusPoint(ヴィーナスポイント) • 銀行振込 • よくある質問 • ブログ • ハイローラーボーナス • 賭けた金額の流れと計算方式 • 応援バナー • 不正対策 • スロット実戦記 • トーナメント情報 • 新規口座開設 • Bitcoin • 麻雀レート一覧 • トーナメント • お知らせ • iWallet • 不正対策 • キャッシュバック • Bitcoin • はい、できます。この支払システムは日本で利用できます。ただいくつかのクリックでecoPayzカジノでの入金と引き出しの両方ができて、今から他の支払方法を探す必要はなくなってきます。信頼できるエコぺイズを認めているカジノのリストは相当に長いので、多くの選択がありますが、それについては下記の情報になります。 • ブラックジャック (BLACK JACK) • プライバシーポリシー • ダランベール法 • © 2016 LuckyNiki オンラインカジノでプレイするなら、入金や出金で手間がかかるのは避けたいもの。 2021年現在、エコペイズは数あるオンカジ入金・出金方法でもダントツ人気な送金サービス 読み込み中 これ以上は記事がありません 読み込むページはありません オンラインカジノの遊び方から実践記まで幅広く紹介! • アフィリエイト • ATMから直接入出金を行なえない デメリットは少なく、他の電子決済と比較しても使いやすいサービスです。 オンラインカジノでecoPayzを使ってみよう! オンラインカジノに入金・出金するためには、まずecoPayzに登録し口座を開設する必要があります。その後、アカウント口座からカジノサイトへ入金する必要があります。 エコペイズの登録方法からオンラインカジノへ入金、オンラインカジノからの出金方法を手順を追って説明していきます。 ecoPayzの登録方法 エコペイズに登録し、ecoAccount(エコアカウント)とよばれる口座の開設が必要です。エコペイズの登録自体は無料です。 1.エコペイズの公式サイトから「無料アカウントを開設」をクリック 2.ユーザー名、メールアドレス、パスワードを入力 3.居住国、使用言語、使用通貨を選択 ※使用通貨にはドルを選択することをおすすめします。日本円を利用できるオンラインカジノもありますが、ほとんどのオンカジでドルであれば利用できるためです。 4.名前、住所、電話番号を入力 5.メールアドレスを認証 6.セキュリティの質問を設定 7.身分証明書を提出する ※登録のみでは身分証明書の提出は必要ありません。 ただし、オンラインカジノの入金・出金にはシルバーレベルとよばれる口座レベルにアップグレードしておく必要があります。アップグレードに手数料はかかりませんが、運転免許やパスポートなどの本人確認書類の提出が必要です。 エコペイズに入金する方法 銀行振り込み(Wire Pay)と仮想通貨( ビットコインなど)が利用できます。クレジットカードを使ってエコペイズに入金することは現在できません。 1.エコペイズにログインする 2.「資金入金」をクリック 3.「ローカル入金画面」を選択 4.希望の入金方法を選択 ※「Wire Pay(銀行振り込み)」または「Alternative Payment(仮想通貨入金)」 ※仮想通貨を選択した場合には、自身の仮想通貨口座での出金手続きも必要です。発行されたアドレスをコピペしてください 5.希望の金額を入力 6.「続行」をクリック ※口座情報が表示されるので必ず確認しましょう 7.登録した自身のメールアドレスに「入金が完了しました」のメールが届く 8.エコペイズ口座に入金が完了! オンラインカジノに入金する方法 1.プレイするカジノサイトにログインする 2.入金方法からecoPayzを選択 3.希望入金額を入力 4.ecoPayzにログインする 5.送金先の情報を確認し「送金」する 4.入金完了! オンラインカジノからエコペイズに出金する方法 オンラインカジノから出金する方法は以下の通りです。 1.オンラインカジノのサイトから「出金画面」に進む 2.出金方法で「エコペイズ」を選択 3.出金する金額を入力 4.「送信」をクリック※出金手数料はカジノサイトにより異なります。 5.エコペイズに出金完了! エコペイズから現金にする方法 エコペイズから自身の手元に現金として受取るには「高速ローカル出金」と「国際送金」の2通りがあります。 • パートナーたちの声 • エコペイズ(ecoPayz)を使ってオンラインカジノで遊ぼう! • フィボナッチ法 • キャンペーン情報 • Bitcoin • iWallet(アイウォレット) • フリースピンボーナス • ATMから直接入出金を行なえない デメリットは少なく、他の電子決済と比較しても使いやすいサービスです。 オンラインカジノでecoPayzを使ってみよう! オンラインカジノに入金・出金するためには、まずecoPayzに登録し口座を開設する必要があります。その後、アカウント口座からカジノサイトへ入金する必要があります。 エコペイズの登録方法からオンラインカジノへ入金、オンラインカジノからの出金方法を手順を追って説明していきます。 ecoPayzの登録方法 エコペイズに登録し、ecoAccount(エコアカウント)とよばれる口座の開設が必要です。エコペイズの登録自体は無料です。 1.エコペイズの公式サイトから「無料アカウントを開設」をクリック 2.ユーザー名、メールアドレス、パスワードを入力 3.居住国、使用言語、使用通貨を選択 ※使用通貨にはドルを選択することをおすすめします。日本円を利用できるオンラインカジノもありますが、ほとんどのオンカジでドルであれば利用できるためです。.