Segersta Equestrian

NEWS

Flera hästar från oss har blivit sålda och hittat nya fina hem. De senaste veckorna har Tom Ford, Sativa, Hamlet M och Corneliani lämnat oss för deras nya ägare och vi önskar er stort lycka till i framtiden med era fina hästar.

Tom Ford
Sativa
Hamlet M
Corneliani

Teen Camp

Men självklart är det ok för alla upp till och med U25. Kontakta Åsa via mail eller ring för mer info asa@segersta.se 073-5141174 eller Mads 070-2389436

Kursdags på Segersta

Äntligen kör vi igång med kurser igen. Först ut är en kurs som riktar sig till dig som vill ha ett tydligt mål med din träning och tävling samt stärka din och din hästs fysik. 
=3 träningspass med mads
=1 styrkepass med pt och genomgång av övningar att ta med hem 
=Genomgång av långsiktig plan, var vill jag vara om ett år och hur tar jag mig dit med delmål.
=en clinic 

Kurs inkl box, boende, all träning och fys 5950 kr inkl moms. 
Endast 8 platser

Första kurs är 20-22 sept. Därefter slutet av januari, april, slutet av juni/början juli.
50% betalas vid anmälning

Vi kommer ha tre individuella träningspass med Mads där ni första omgången stämmer av var vi är nu och vad närmsta målet är. Under helgen har vi ett träningspass med Kim från Studio 40 med fokus på ryttarens fysik där ni även får genomgång av vad ni kan arbeta med själva. Under helgen är planen att man även gör genomgång av tävlingsplan kommande säsong och delmål hur man ska ta sig dit. Om man inte planerar tävla så en tävlingsplan med vad man vill uppnå. Längd 4 ggr över 1 år, självklart väljer man själv hur många man deltar i. Man måste inte delta i alla moment på alla kurser om man inte önskar. Varje kurstillfälle är unikt med olika sammansättning. Målet är att vi har på ett ungefär samma elever varje kurs och att man kan stötta och sporra varandra. 

Bokning eller frågor till Maria@segersta.se 

Competition weekend at Wisbohammar

This past weekend I brought Autograf Q and Frans Andreo II for a competition each at beautiful Wisbohammar. Along with him came many of our students and the results were great. Mads and seven year old Autograf were placed in MBA, he´s really getting stronger every week. Frans Andreo II received over 70% in PSG after and was also placed, he´s such a big mover that it´still a lot to hold together.

My students, I can just say wow! Setting new personal records and raising their goals. Evelina Söderström and my old companion Weihenstephener beat me at every start, she’s starting up their young rider years a little early. The duo received over 72% each start.

Big sister Julia Söderström brought Cilantro for two PSG´s, winning one and second in one. The things we’ve been working on are starting to work very well and the goal is to get them up to U25 piaff and passage classes next year. Julia also has Cilantros younger brother who’s been at our place for the three year old test.

Hannah Hennix and Lady day came with me in the truck on Saturday, they started their first MBA together. This is a hot Lady, defiantly a horse for the future.

Next stop is Strömsholm